Voor het organiseren van het evenement heb ik 2 taken op mij genomen. Ik ben bij de programmamakers gegaan en voor de website. 
Programma
maker
Ik heb het programmateam geholpen met het bedenken van een draaiboek. Samen hebben we besloten wie wij op ons evenement wilden hebben. We begonnen daarna met een paar ideeën van wat wij wilden gaan doen. Ik heb hier vervolgens snel een concept van geknutseld om te kijken wat we er van vonden. Daarna hebben we in overleg de tijden en activiteiten een beetje aangepast naar wens. Vervolgens heeft Alana deze in een leesbaar formaat gezet en heb ik nog aanpassingen gemaakt:
- Tijden specifieker
- Opmerkingen toevoegen
- Verduidelijken van beschrijving activiteit
Voor het interview tijdens het evenement heb ik 4 vragen bedacht om aan Marleen te stellen. Ik heb deze van te voren naar Marleen gestuurd, zodat zij zich alvast een beetje kan voorbereiden op haar antwoorden. Voordat ik de vragen heb gestuurd, heb ik eerst aan Olaf gevraagd of hij het voor mij in een mooie tekst kon zetten. Zie onderstaand de mail met de vragen die naar Marleen zijn gestuurd. Stefan heeft deze vervolgens tijdens het evenement aan haar gesteld.
Beste Marleen,
Wij zijn erg geïnteresseerd in uw ervaringen en visie op het gebied van de public stack. Dus we willen graag een aantal algemene vragen aan u stellen, om zo een beter beeld te creëren.
Wat was de inspiratie voor u om te beginnen met werken met deze technologie?
Wat zijn uw verwachtingen voor deze minor en hoe denkt u dat dit kan bijdragen aan de toekomst van internetgebruik/Public Stack?
Daarnaast zijn we benieuwd naar uw perspectief op hoe we nu al kunnen bijdragen aan verbeteringen op het gebied van privacy op internet. Wat zijn volgens u de belangrijkste actiepunten hierin?
Tot slot, wat zou u willen zeggen tegen de mensen die nog twijfelen over de public stack en onwetend zijn over de geringe privacy op het internet? Wat is uw boodschap aan hen en anderen die nog niet op de hoogte zijn van de public stack?
Bedankt voor uw tijd en inzicht.
Met vriendelijke groet, studenten van de minor Het Internet is Stuk
Website
Voor de website heb ik helaas niet veel kunnen doen. Ik ben erg druk geweest met het draaiboek en het geregel hier omheen. Wel ben ik als “support act” bezig geweest om kleine dingetjes op te lossen en te verbeteren. Ook heb ik geholpen met het uploaden van de posters
Back to Top